sábado, 8 de noviembre de 2008

EL DIA 11 DE NOVEMBRE FARÀ DOS ANYS.....DEL VOSTRE CASAMENT

El dia 11 de novembre farà dos anys del casament de l'Olivia amb el Marc....dos anys ja i quants canvis amb tant poc temps...........sembla que sigui ahir quan amb aquell dilivi que queia anava amb el meu golfillo blaumarí d'Amposta a Tortosa sortejant els bassals de la carretera i resant perquè no es veia res de res....per arribar a temps a l' última prova del teu vestit de núvia.. vaig tenir l'honor de comptar amb la teva confiança i no podia decebre't...però plovia iussss com diluviava (és que la pluja sempre ens acompanya els dies previs de les nostres dates importants no panina?????)............la primera impressió més que bona , em vaig emocionar..senzillament eres tu, senzilla però amb tanta elegància, ni jo mateixa hagués pogut aconsellar-te millor..sens dubte havies triat a la perfecció.......un retoquet per aquí, un detallet per allí....aisssss vaig sentir-me molt feliç al vostre costat, compartint junts un dels moments més importants de la vostra vida, gràcies per aquella tarda!
Després el dia del vostre casament, què dir..... encara segueix sent el millor de tots els casaments als que he estat convidada, tant pel lloc com per l'organització, com per tots els detalls que vareu tenir amb els allí reunits.

De totes les coses, dir-ne dues....una la vostra felicitat...aquell dia desprenieu il·lusió i amor pels quatre costats, es notava i encara es nota...........l'altra coseta, va ser la presència del nostre tresor oriental, com no, representat en forma de Cristina....un regal que va arribar amb molta antel.lació i que a pesar de que tot, esperavem a la Maria, en Joanet també hi juga i li parla a la Cristina i al seu Pooh que porta al bracet i sap que és un regal de la seva estimada Panina i de Marc.

El temps passa massa ràpid, però els bons records romanen a la memòria i no s'esborren malgrat el tremps.

PER MOLTS ANYS PARELLLA.... ANEU SUMANT CONVIVÈNCIA, AMOR I FELICITAT

Els vostres amics Carlos, Montse i el teu filloll Joan

ANIVERSARI DE JOAN

Avui és l'aniversari del Joan, fa 2 anyets!! Felicitats Joan!! Hem celebrat l'aniversari de la millor manera.... TOTS plegats, amb el nostre tresor oriental. En Joan s'ho ha passat pipa estava al·lucinat i moooolt feliç; ha ballat, jugat, menjat i ... bufat les espelmetes dels 2 anyets! i a nosaltres ens ha robat el cor amb la felicitat que mostraven els seus ullets de mitja lluna i com ja es diu popularment val més una imatge que mil paraules, i per això us en deixem una petita mostra. I, des d'aquí donar gràcies a tots aquells que tant en la proximitat com en la distàcnia heu volgut estar amb nosaltres aquest dia tant especial. FELICITATS REIET! BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing