viernes, 18 de julio de 2008

ENS HAN CONCEDIT 5 PREMIS!!!



Ens han donat 5 premis!! M'ha fet molta il.lusió!! Moltes gràcies Sílvia!!De què va el premi??????La directora del blog POR LA FAMILIA, POR LA VIDA, Ana //anaroski.blogspot.com/, acaba de crear este premio COMPROMETIDOS Y ALGO MÁS, para agradecer a todas las personas que colaboran desinteresadamente para ayudar a los demás. Dando testimonio, haciendo llamamientos, escribiendo, trabajando, siendo voluntarios etc.... Ha elegido una camiseta con los colores de la Selección y una pelota, porque el fútbol y el deporte en general es un ejemplo de superación, lucha, trabajo en equipo, solidaridad, etc..."



DESAFIAMENT GASTRONÒMIC:

*aliments que no m'agraden la sopa

*tres plats preferits- plats cuidats i ben elaborats; amanides, la lassanya i les croquetes (de Marc)

*beguda preferidala un bon vi de la Rioja

*recepta de Rissotto amb ceps!!!!!! 4 pax

1.- Sofregir la seba amb una 50gr. de mantega.

2.- Posar els ceps a remull amb aigua tèbia.

3.- Sofregir el rissotto i anar afegint H2O.

4.- Agegir els ceps.

5.- Un cop hagi absorvit l'aigua deixar estovar una estona i servir amb una mica de formatge parmesà.

paso el premi a:com que resulta q a molts dels qui passaria el premi ja me l'han passat o bé ja el ténen...per a no repetir el passo a :


3 comentarios:

Elén dijo...

Hola familia,
Soy Elén de Farolillos chinos, hace ya algún tiempo que os leo y que os tengo en mi lista de blogs diarios, y hoy, además de felicitaros por los premios quería pediros un favor:
Quiero hacer una colcha de los 100 deseos digital. Como veo que la de tela no la voy a acabar nunca, me gustaría tener algo similar para poner en la habitación de mi hija. Así que, como domino más la informática que la aguja, lo haré desde aquí.
Me gustaría que me enviaseis una imagen de un trozo de tela. Me da igual que la hayáis escaneado de los vuestros, o que la hayáis buscado a través de internet.
Una foto de un retal, y si además viniese con deseo, pues doblemente agradecida.
Os pego la dirección de mi blog, donde encontraréis la dirección de mi correo electrónico y una explicación, no se si más clara de mi Proyecto:
Colcha digital
Un saludo
Elén

Anna dijo...

moltes gràcies pel premi!!!

Anna

Anaroski dijo...

Enhorabuena por tus premios, he venido a presentarme, soy anaroski, la creadora del premio comprometidos y algo más. Me gustaría visitar tu blog, y que conocieras el mío.

anaroski.blogspot.com

ANIVERSARI DE JOAN

Avui és l'aniversari del Joan, fa 2 anyets!! Felicitats Joan!! Hem celebrat l'aniversari de la millor manera.... TOTS plegats, amb el nostre tresor oriental. En Joan s'ho ha passat pipa estava al·lucinat i moooolt feliç; ha ballat, jugat, menjat i ... bufat les espelmetes dels 2 anyets! i a nosaltres ens ha robat el cor amb la felicitat que mostraven els seus ullets de mitja lluna i com ja es diu popularment val més una imatge que mil paraules, i per això us en deixem una petita mostra. I, des d'aquí donar gràcies a tots aquells que tant en la proximitat com en la distàcnia heu volgut estar amb nosaltres aquest dia tant especial. FELICITATS REIET! BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing