domingo, 25 de mayo de 2008

ENS HAN CONCEDIT UN PREMI.......




Aquest bloc ja té un premi "CAMINAMOS JUNTAS"..... i ens ve de la mà de la meva estimada amiga Sílvia http://elracodeadiversio.blogspot.com/
1-Citar a la persona que m'ha donat el premi: la Sílvia , una gran persona, excepcional, són bona gent, saps que els trobes quan els necessites (estimats també Lluís i Aina).... Un cop més moltes gràcies per ser-hi i per donar-nos la mà salvant la distància que ens separava. El nostre fil vermell ens havia unit mesos enrrera i penso que ja no ens separarà mai...GRÀCIES PER FER-NOS UN LLOC ALS VOSTRES CORS!
2-Citar a qui dóno el premi: el dóno a una família que el destí va fer que ens trobessim a Madrid i poc a poc els llaços de l'amistat han fet de les seves, són molt importants per a tots nosaltres (Carlos, Joan i la padrina Olivia) sempre al nostre costat en els moments més importants en aquest camí ..........aissss una gran abraçada per a la meva guapa nebodeta.
Són l'Anna, Andreu i la Laura. http://annaandreulaura.blogspot.com/
3-nº de peu i calçat preferit:el 37 i m'agrada qualsevol calçat còmode.....
4-Gràcies a la Silvia i a l'Anns per posar les fotos del bateig del nostre fill en forma de video i fer realitat un repte....Moltes gràcies per la vostra companyia el passat diumenge 18 de maigi per la vostra amistat.

sábado, 24 de mayo de 2008


El 18 de maig els meus pares m'han batejat a l'esglèsia de Masdenverge. Ha sigut un dia fantàstic i innolvidable. Moltes gràcies a tots per haver estat al nostre costat.

Com diu el proverbi xinès:
" Un fil vermell connecta a aquells que estan destinats a trobar-se, malgrat el temps, el lloc i les circumstàncies. El fil pot enredar-se o tensar-se però mai trencar-se. Aquest fil uneix als pares amb els seus fills per sempre".
Així que per continuar el Fil vermell amb La Nostra Il·lusió donem pas a nostre blog: La Padrina i Jo. A partir del meu bateig.

ANIVERSARI DE JOAN

Avui és l'aniversari del Joan, fa 2 anyets!! Felicitats Joan!! Hem celebrat l'aniversari de la millor manera.... TOTS plegats, amb el nostre tresor oriental. En Joan s'ho ha passat pipa estava al·lucinat i moooolt feliç; ha ballat, jugat, menjat i ... bufat les espelmetes dels 2 anyets! i a nosaltres ens ha robat el cor amb la felicitat que mostraven els seus ullets de mitja lluna i com ja es diu popularment val més una imatge que mil paraules, i per això us en deixem una petita mostra. I, des d'aquí donar gràcies a tots aquells que tant en la proximitat com en la distàcnia heu volgut estar amb nosaltres aquest dia tant especial. FELICITATS REIET! BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing