viernes, 29 de agosto de 2008

ASSIGNACIONS!!


FELICITATS!!!!Aquest cop el CCAA ha assignat els expedients registrats fins al 31 de gener de 2006 (inclòs).

martes, 19 de agosto de 2008

ENS HAN CONCEDIT EL PREMI BRILLANTE MWS


DES DE'L BLOG http://lamblamevaprincesa/ ENS HA CONCEDIT EL PREMI BRILLANTE MWS MOLTES GRÀCIES SILVIA!! NOSALTRES EL CONCEDIM:



htt://pereicarme.blogspot.com/


domingo, 10 de agosto de 2008

JA FA UN ANY QUE ETS ALS NOSTRES CORS




Ja ha passat un any del dia de la nostra assignació......el passat 9 d'agost del 2007 ens vam convertir en pares per primer cop, et vam conèixer, vam posar cara a l'incertessa de la llarga espera i vam obrir una porta a l'esperança. Quan penso en aquell dia em venen al cor tota mena de sentiments, una barreja nostàlgica, d'alegria i d'angoixa m'atrapen fort i em pugen per la gol·la fins a omplir-me els ulls d'un plor que no és més que il·lusió i amor, amor de mare que apareix en el mateix instant en que et trobes a les mans aquelles petites fotos i mires fixe als ullets petitons de mitja lluna i intentes endevinar que li deu estar passant en aquests moments.

Va ser un dels millors dies de la meva vida, recordo que vam arribar a casa molt i molt tard, passades del 12h de la mitja nit, després de la traducció de l'expedient i de coses vàries, ens estaven esperant els incondicionals de sempre: la meva família, la padrina Olivia i el seu marit, en Marc. Tothom estava il·lusionat, feliç; uns deien que et veies un nen fort, altres que eres espavilat i molt guapo......Les còpies de les teves fotos s'escampaven de mà en mà, les havien fet en gran, en reiduït per a la cartera, etc.....

Recordo que vaig dormir amb la teva foto a les meves mans, perquè sentir-se mare es protegir al teu fill desde el moment zero, encara que sigui via fotografia.......Al dia següent vam començar a comprar-te la robeta et vam fer el primer aixovar, i a preparar el viatge més important de les nostres vides....Aissssss! No et pots imaginar lo feliços que ens vam sentir comprant-te pantalonets i samarretetes.....


Des d'aquell 9 d'agost del 2007 t'estimem molt petit Joan i el nostre amor cap a tu creix dia a dia i s'enforteix amb el temps. No puc dir que t'estimi més que el dia que et vaig poder abraçar per primer cop, perquè mentiria, t'estimo desde sempre, no se desde quan, suposo que desde que un pensa i idealitza com voldria que fos el seu fill, doncs jo diria sens dubte que et vull a tu, amb el teu somriure i la teva vitalitat, quan dius mama i em tires petonets, quan balles, quan imites a Marc amb la moto......Et sento dins del meu cor.


Avui un any després hem recordat moments i vivències de fa un any, i en veure al peque voltant i jugant a prop nostre, només podem dir moltes gràcies al destí per posar-lo a les nostres vides.

sábado, 9 de agosto de 2008

ENS VISITA LA PANINA


AQUESTA TARDA ENS HA VISITAT LA PANINA I M'HA FET UNES FOTOGRAFIES MOLT XULES US DEIXO UNES QUANTES. CLIQUEU L'ENLLAÇ http://picasaweb.google.es/masdenverge/Panina

ASSIGNACIONS


Desde Xina confirmen que la data de tall és del 27 de gener de 2006. Han sigut pocs dies però més de 100 famílies han sigut assignades per protocol públic.
DES DE'L NOSTRE COR MOLTES FELICITATS A TOTS!
Continuarem estiran el fil vermell per a que a la propera assignació hi hagin més dies.

viernes, 8 de agosto de 2008

FELICITATS ÀVIA!!



Des d'aquí també volem felicitar a l'àvia Angelina pel seu Sant i Aniversari. MOLTES FELICITATS!!!!!!!Hem anat de celebració al nostre restaurant preferit; el de Marc i la panina ha celebrar el sant i l'aniversari de l'àvia Angelina. M'ho he passat molt bé i us deixo unes fotos a la següent web:


FESTES DE MASDENVERGE

Han sigut les Festes Majors de Masdenverge i hem anat a moltes activitats; les que més m'han agradat han estat els bous pels carrers del poble i les activitats infantils, en auqesta última hi vaig participar molti també vaig fer la meves primeres creacions artístiques on us deixo una mostra. Mireu, mireu quina motxilla més xula he pintat amb l'ajuda dels pares!

ARRENQUEN ELS JOCS OLÍMPICS

Avui començen els JJOO de Beijing 2008!Els Jocs Olímpics s’inicien avui dia 8-8-08 a les 8 hores i vuit minuts (hora xinesa que correspon a les 14:08 a Espanya).Avui l’entorxa olímpica continua la seva ruta a Beijing. És el tercer dia de la fase a la capital xinesa i també l’ultima del relleu. La fase d’avui ha començat a les 7 del mati, en el museu de Zhoukoudian. Ha acabat a l’Escola Secundària No.101 de Beijing. En total l’entorxa ha recorregut 7.902 quilòmetres.

El relleu de l’entorxa olímpica ha durant 130 dies, travessant 137 quilòmetres i més de 130 ciutats. Aquesta nit, arribarà a l’Estadi Nacional per encendre l’entorxa principal, marcant la inauguració dels XXIX Jocs Olímpics de Beijing 2008.L’emblema Olímpic està format per cinc cercles entrellaçats que representen els cinc continents: Europa, Asia, Africa, Oceania i Amèrica. Va ser dissenyat per “Baron Pierre de Coubertin” al 1913.Els cercles formen dues files, tres a la part superior i dos a la part inferior. Els cercles de la fila superior són de color blau, negre i roig i els de la per inferior són de color groc i verd. Al menys un d’aquests colors es por trobar a la bandera de cada nació participant als Jocs Olímpics.Coubertin va presentar la bandera olímpica amb els cinc cercles en el congrés olímpic de Paris 1914. Els Fuwa són les mascotes oficials dels Jocs Olímpics i representen el missatge d’amistat, pau i bona voluntat de Xina cap als nens de tot el món.Cada una de les mascotes té un nom rítmic de dues síl·labes, una forma tradicional d’expressar afecte als nens de la Xina.- Beibei és el peix- Jingjing és el panda- Huanhuan és la flama olímpica- Yingying és l’antílop tibetà- Nini és la golondrinaQuan els noms s’uneixen – Bei Jing Huan Ying Ni – significa “Beijing Le Da La Bienvenida”.Cada una de les mascotes representa una vendició diferent: Prosperitat, felicitat, passió, salut i bona sort.







sábado, 2 de agosto de 2008

ELS JOCS DE XINA


VANGUARDIA DOSSIER es una publicació trimestral del Grupo Godó, que desenvolupa a fons un tema internacional de forma monogràfica. Prestigiosos especialistes internacionals donen les claus per comprendre el món. A la secció "Para saber más" s'hi troben llibres, webs i pel·ícules que t'ajuden aprofunditzar. Ho podem trobar a quioscs i llibreries especialitzades a 6€.

ANIVERSARI DE JOAN

Avui és l'aniversari del Joan, fa 2 anyets!! Felicitats Joan!! Hem celebrat l'aniversari de la millor manera.... TOTS plegats, amb el nostre tresor oriental. En Joan s'ho ha passat pipa estava al·lucinat i moooolt feliç; ha ballat, jugat, menjat i ... bufat les espelmetes dels 2 anyets! i a nosaltres ens ha robat el cor amb la felicitat que mostraven els seus ullets de mitja lluna i com ja es diu popularment val més una imatge que mil paraules, i per això us en deixem una petita mostra. I, des d'aquí donar gràcies a tots aquells que tant en la proximitat com en la distàcnia heu volgut estar amb nosaltres aquest dia tant especial. FELICITATS REIET! BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing