domingo, 1 de febrero de 2009

FELICITATS JOAN!!!

Avui és l'aniversari del Joan, fa 2 anyets!! Felicitats Joan!!
Hem celebrat l'aniversari de la millor manera.... TOTS plegats, amb el nostre tresor oriental.
En Joan s'ho ha passat pipa estava al·lucinat i moooolt feliç; ha ballat, jugat, menjat i ... bufat les espelmetes dels 2 anyets! i a nosaltres ens ha robat el cor amb la felicitat que mostraven els seus ullets de mitja lluna i com ja es diu popularment val més una imatge que mil paraules, i per això us en deixem una petita mostra.
I, des d'aquí donar gràcies a tots aquells que tant en la proximitat com en la distàcnia heu volgut estar amb nosaltres aquest dia tant especial.
FELICITATS REIET!

2 comentarios:

sílvia dijo...

mmoltes felicitats joan!!!!!
estàs guapíssim, encantador!!!!!!

felicitats família per aquests dos anyets!!!!

una abraçada enorme
lluís, sílvia i aina

contraseña dijo...

MOLTÍSSIMES FELICITATS!!! Sembla que va ser ahir que us esperàvem a l'aeroport amb tantíssima il·lusió, i fixa't, el vostre peque ja ha complert dos anyets!!! Com passa el temps!!!

Per cert, gràcies pel poema que has penjat al blog: m'ha encantat!

Petons a tots tres, família!!

Gema i Jordi ex-Sant Joan Despí, ara a Maià de Montcal, Girona

ANIVERSARI DE JOAN

Avui és l'aniversari del Joan, fa 2 anyets!! Felicitats Joan!! Hem celebrat l'aniversari de la millor manera.... TOTS plegats, amb el nostre tresor oriental. En Joan s'ho ha passat pipa estava al·lucinat i moooolt feliç; ha ballat, jugat, menjat i ... bufat les espelmetes dels 2 anyets! i a nosaltres ens ha robat el cor amb la felicitat que mostraven els seus ullets de mitja lluna i com ja es diu popularment val més una imatge que mil paraules, i per això us en deixem una petita mostra. I, des d'aquí donar gràcies a tots aquells que tant en la proximitat com en la distàcnia heu volgut estar amb nosaltres aquest dia tant especial. FELICITATS REIET! BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing