domingo, 12 de octubre de 2008

CAP DE SETMANA AMB EN RATLLETES!



Hola!! aquest cap de setmana hem tingut un invitat molt especial a casa; ha vingut en Ratlletes, la mascota de la meva classe.
Hem fet moltes coses.... entre elles celebrar l'aniversari de noces dels papis al restaurant La Torreta de la Panina i el Marc, i ens hi vam emportar el Ratlletes perquè el coneguéssin.
Aquí us deixo la fotografia amb el Ratlletes amb una cosa que m'agrada molt fer quan vaig a veure la panina que és pujar a LA MOTO del Marc!.








3 comentarios:

Eli dijo...

Què gran que està aquest Joan!!
I que requeteguapo!!

Ell i el Pol seran "el terror de las nenas".

Felicitats per aquest fill tan preciós!

Eli

sílvia dijo...

aiiisss quins records amb la ratlletes!!!!!!!!!
l'any passat la vam tenir a casa....

en joan està wapísim familia......a veure si quedem un dia que fa temps que no ens veiem!!!!

ahhhhh i moltes felicitats parelleta!!!!!

petons
sílvia

Pere i Carme dijo...

Pero que formós que tenim al Joan !!!!
Un petonàs per ell, una forta abraçada....i fins ben aviat que m'han dit que venen els nostres amics de Formentera...

Pere i Carme

ANIVERSARI DE JOAN

Avui és l'aniversari del Joan, fa 2 anyets!! Felicitats Joan!! Hem celebrat l'aniversari de la millor manera.... TOTS plegats, amb el nostre tresor oriental. En Joan s'ho ha passat pipa estava al·lucinat i moooolt feliç; ha ballat, jugat, menjat i ... bufat les espelmetes dels 2 anyets! i a nosaltres ens ha robat el cor amb la felicitat que mostraven els seus ullets de mitja lluna i com ja es diu popularment val més una imatge que mil paraules, i per això us en deixem una petita mostra. I, des d'aquí donar gràcies a tots aquells que tant en la proximitat com en la distàcnia heu volgut estar amb nosaltres aquest dia tant especial. FELICITATS REIET! BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing