sábado, 25 de octubre de 2008

LES DUES CARES DE LA LLUNA....2

I........... AIXÍ SÓC QUAN ESTIC CONTENT, EL MEU SOMRIURE ÉS ELEGANT, ESPONTANI, FRESC I RELAGAT COM UNA MATINADA D'ESTIU ....ALS 20 MESOS JA SÉ COM SEDUIR A TOTS A QUI LI POSO L'ULL: VEÍNS, PARENTS, PROPIS I ALIENS, JOVES I GRANS ....JA ELS TINC ATRAPATS PER SEMPRE.... EN FI...ÉS PASSIÓ DE MARE, POTSER SI, PERÒ CADA COP CREC MÉS QUE LA BELLESA ORIENTAL ÉS CAPTIVADORA.........!

3 comentarios:

Pere i Carme dijo...

Pero que guapo està el Joan i que gran.
Aquesta canalla son una passada !!!
Uns besitos per tots.

Pere i Carme

Anna dijo...

Aquesta foto m'ha deixat amb la boca oberta!!! Està increïblement guapo!!!!!!! i la veritat és que en un mes i mig que fa que no el veig el noto molt canviat.
I si ja era guapo....ara no vegis!!! Vaya chicarrón del sur!!!!

Petonets!!!!

Anna, Andreu i Laura

sílvia dijo...

en JOan està fantàstic!!!! mare meva quin nen més guapo que teniu família.......

una abraçada família, i a veure si ens veiem aviat que tenim una cosa per vosaltres!!!!!

nmontse , sento moltíssim la pèrdua del vostre fidel amic........quin buit tan gran que deixen.......

ANIVERSARI DE JOAN

Avui és l'aniversari del Joan, fa 2 anyets!! Felicitats Joan!! Hem celebrat l'aniversari de la millor manera.... TOTS plegats, amb el nostre tresor oriental. En Joan s'ho ha passat pipa estava al·lucinat i moooolt feliç; ha ballat, jugat, menjat i ... bufat les espelmetes dels 2 anyets! i a nosaltres ens ha robat el cor amb la felicitat que mostraven els seus ullets de mitja lluna i com ja es diu popularment val més una imatge que mil paraules, i per això us en deixem una petita mostra. I, des d'aquí donar gràcies a tots aquells que tant en la proximitat com en la distàcnia heu volgut estar amb nosaltres aquest dia tant especial. FELICITATS REIET! BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing